Jyllinge Centret 47
4040 Jyllinge
Vis vejen
55.75102, 12.10975
Åbningstider
 • mandag
  08.00 - 21.00
 • tirsdag
  08.00 - 21.00
 • onsdag
  08.00 - 21.00
 • torsdag
  08.00 - 21.00
 • fredag
  08.00 - 21.00
 • lørdag
  08.00 - 21.00
 • søndag
  08.00 - 21.00
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

02. jul 2022 kl. 10:53

Jeg blev ekspederet af en fyr, der havde travlt med at snakke i mobil, flere gange troede jeg det var mig, han talte til, men det var telefonen, første gang jeg var i Lidl, men det blev også sidste gang. Virkelig dårlig opførsel.

23. maj 2022 kl. 20:02

Nu er det 4 timer siden og min vrede og chokket har fortaget sig helt. Så jeg er helt rolig nu:
Min kone og jeg tog den store indkøbstur i dag - Rema1000, Netto, Kvickly og Lidl.
Vi er lidt oppe i årene og opfører os altid høfligt og venligt overfor andre mennesker.
Min hustru elsker at snakke med fremmede - mens jeg er lidt mere stille og tilbageholdende.
Da vi havde samlet nogle ting sammen i vores indkøbsvogn i Lidl, skulle jeg finde et LED-ur med store tal til 222,-kr.
Efter at jeg egentlig havde givet op, fandt jeg det liggende nede under et AFLÅST glaslåg – tæt på hjørnet med mejerivarer.
Så måtte jeg jo finde en medarbejder, der kunne låse op for mig. Men sådan en er jo ikke nem at finde i Lidl. Inden jeg fandt uret, havde jeg set en person gå med en pallevogn på vej mod udgangskasserne. Jeg gik derop og fandt hende bag pallevognen i gang med at sætte køkkenruller på plads. Høflig som jeg er, stod jeg på den anden side af pallevognen og ventede pænt på, at hun skulle se, at jeg stod der – eventuelt, når hun var færdig.
Men det gjorde hun ikke. Hun fortsatte med at stille køkkenruller på plads. Da hun gik ned og forsvandt for enden af gangen for at hente nogle tomme papkasser, tænkte jeg: ”Så ser hun mig når hun kommer tilbage”. Men hun kiggede ikke op - men ned i jorden - uden at se mig !
Hun rodede videre bøjet over vognen mens jeg ventede på at få øjenkontakt. Min kone kom med indkøbsvognen. Da hun gik for anden gang og ”Køkkenrule-damen” var nået ned til enden af gangen, for at forsvinde igen, råbte jeg ”HEJ !”, så hun kunne høre det.
Hun kom tilbage med det samme og denne gang så hun op og sagde ” Du skal ikke bryde dig om at råbe efter mig !” – jeg sagde at noget måtte jeg jo gøre, for at hun skulle se mig.
”Jeg havde skam set dig, men du må jo spørge, hvis du vil mig noget”, sagde hun frækt.
Der var en stor pallevogn imellem os, som jeg ikke kunne gå udenom og når hun går rundt med telefon i øret (Som de jo gør derovre), havde jeg nok måtte hæve stemmen alligevel for at få opmærksomhed.
Jeg fik at vide, at jeg kunne få lov at spørge hende, hvis jeg lod være med at råbe !
Jeg fortalte hende meget stille om LED-uret, der var låst inde i den anden ende af Lidl og hun gik med sure og raske skridt ned og låste op.
Måske for at være helt sikker, spurgte hun surt: ”Er det det her du skal ha´?”. Det skulle jeg selvfølgelig og mens hun låste, spurgte jeg om , hvem der var chef i forretningen. (Jeg kunne nemlig godt li´ at vide hvordan Lidl kunne ansætte så kundefjendske og ligeglade medarbejdere).
”Det er mig, der er bestyrer”, sagde hun og jeg spurgte hende, hvordan hun kunne tillade sig at opføre sig sådan overfor en kunde ? ”Du kan jo la´ være med at råbe og opføre dig ordenligt” vrissede hun og gik hastigt med det ”dyrebare” ur til 222,- op til kassen og stillede det. Jeg måtte åbenbart, hverken studere eller røre ved ur-kassen, før den var betalt.
Det skal lige siges at kassen er lidt mindre end en skotøjsæske og ikke lige kan puttes i lommen og stjæles.
Jeg kan jo ikke lade være med at sammenligne med Rema1000 og Kvickly, hvor der er hjælpsomme medarbejdere overalt og medarbejderne ved kassen ikke sidder med headset på og taler i telefon hele dagen - også medens de ekspederer dig.
Denne gang lovede vi hinanden, at NU skal vi ikke i Lidl mere.
John Brown
Gundsømagle

Lignende steder