FAQ

Hvad er OpenHours?

OpenHours er et fælleskab af brugere, butiksindehavere og webudviklere, der for de fleste af os har en ting til fælles: at vi vil udryde alle de frustrationer, det kan give, at lede efter åbningstider eller hvad være er, at komme for sent og møde op til en lukket dør.

Hvad kan jeg bruge OpenHours.dk til?

Med OpenHours kan du søge efter den nærmeste boghandel, gemme åbningstiderne for dit lokale posthus og dele din mening om de bedste steder at gå ud.

  • Hvor finder jeg en elektronik forretning nær mig?
  • holder føtex søndagsåbent i denne uge?
  • kan jeg nå på posthuset inden de lukker?
  • hvornår åbner Silvan?
  • hvor finder jeg en cafe med Wi-FI forbindelse?


Alle disse spørgsmål og flere til, er hvad du kan bruge OpenHours.dk til at finde svar på; og ikke blot fra en computer, men også direkte fra din mobiltelefon.

Er OpenHours gratis?

Ja. Ud over visse reklame elementer på hjemmesiden, er OpenHours både gratis for butikker og brugere der ønsker at gemme eller søge efter åbningstider og andre butiksinformationer.

Har i brug for hjælp?

Altid. Jo flere der hjælper, des bedre bliver OpenHours. Tilføj et sted, skriv en kommentar, bliv fan på facebook eller twitter og hjælp med at sprede det glade budskab.

Hvis du gerne vil være representant for os i din by så skriv til Christoffer på chris(at)openhours.dk.

Hvordan kan jeg tilføje et sted til OpenHours?

Tryk på knappen "tilføj sted" i øverste højre hjørne. Det er både nemt og gratis at tilføje et sted til OpenHours.dk.

Hvilke slags steder kan jeg tilføje?

Ethvert sted med en adresse og en åbningstid. Dette kunne være alt fra butikker og barer til frisører og.

Hvor præcise er informationerne på OpenHours?

Målet med OpenHours er at kunne tilbyde den hurtigste, nemmeste og mest præcise måde at finde åbningstider på. Præcisionen af de informationer vi har, også omkring påske, jul og andre ferie perioder, er derfor helt afgørende for os. Uden vores brugere og deres rettelser, det er dig, har vi dog ingen chance for at følge med.

Hvordan kan jeg rette forkerte åbningstider?

Under hver artikkel finder du en knap til indraporteringen af fejl og forslag til ændringer, som du meget gerne må gøre brug af. På denne måde vil du blive en del af vores fælleskab og være med til at hjælpe andre brugere.

Slovenia

Forside