Om OpenHours

Alt starter med et mål - vores er at tilbyde den hurtigste, nemmeste og mest præcise måde at finde åbningstider på. Vi formår dette gennem vores omfattende database af åbningstids oplysninger og vores store fællesskab af brugere, der løbende tilføjer og retter informationerne på OpenHours.dk.

Søg og del

På OpenHours.dk kan du søge efter den nærmeste boghandel, gemme åbningstiderne for dit lokale postkontor og dele din mening om de bedste steder at gå ud i din by.

Vores service er åben og gratis for alle; for butiksejere, der ønsker at holde deres kunder opdaterede om deres åbningstider, og for brugere der ønsker at gemme og dele åbningstiderne på deres yndlingssteder.

I fortsat udvikling

Fra en samling af post-it noter med åbningstider og et ønske om at dele dem online, har OpenHours i dag udviklet sig til et stort fælleskab af brugere og udviklere, der alle arbejder på at spare fjerne den tid og frustration, som at lede efter åbningstider kan bringe.

Udviklerne bag OpenHours arbejder kontinuerligt på at forbedre den service vi giver og tilføje nye funktioner og funktionaliteter, der kan være med til at gøre OpenHours.dk til en endnu bedre oplevelse for os alle.

Contact

form or info@openhours.dk

Forside