Beder-Malling Bibliotek

Lukket
Kirkebakken 41
8330 Beder
Vis vejen
89 40 95 00
56.060321, 10.216045
Åbningstider
 • mandag
  14.00 - 18.00
 • tirsdag
  lukket
 • onsdag
  lukket
 • torsdag
  10.00 - 16.00
 • fredag
  lukket
 • lørdag
  lukket
 • søndag
  lukket
Selvbetjent Mon 7-14 og 18-22 og 18-22; Tue-Wed,Fri-Sun 7-22; Thu 7-10 og 16-22 (https://www.aakb.dk/blog/ny-oversigt-over-aabningstider-paa-bibliotekerne)
Afvigelser
 • Store Bededag, 26. apr
  Åbningstider skal udfyldes
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

02. sep 2022 kl. 20:09

”SOMMERLAND” – Sommerstemning hele året!

Forår - optimisme at spore! – Dagene bliver længere og lyset og det lune vejr får længsler og forventninger til at blomstre frem i sindet om kap med forårsblomsterne derude i naturen. Fuglene synger muntert og bliver kåde og elskovssyge. Man ser frem til en dejlig sommer med rare solskinstimer, lange lyse dage og frihed i ferielandet. Sommerferien planlægges og holdes. Pludselig er sommeren forbi. Nu siger kalenderen så sensommer og efterår og sommeroplevelserne er forbi. – Blev forventningerne indfriet? Det er rart at mindes den lyse tids glæder og oplevelserne derude omkring i sommerlandet. - Milde længslen og tænke på næste sommer! - I novellesamlingen ”Sommerland” (ISBN 978-87-7190-243-3) er romantiske fortællinger krydret med gode ingredienser, som gør dem interessante og noget anderledes end andre lignende fortællinger.

Hvis man ellers ved hvad ”haggis”, ”sakkuk”, ”surgrød” og et godt skvat ”øl med pind” og lignende ingredienser er for noget, er det måske ikke ligefrem noget, man normalt forbinder med kærlighed og romantik. Novellerne i ”Sommerland” har da også et lidt mere overraskende handlingsforløb end sædvanlige romantiske fortællinger har, og handlingen i fortællingerne er på forhånd ikke så ligetil at gætte.

Alle fortællingerne tager udgangspunkt i oplevelser i sommerlandet. - Historierne handler om samliv og romantik, men også om kærlighed set i et noget bredere perspektiv. Således er hovedpersonerne i novellerne f.eks. både voksne og børn, og skildringerne kan give anledning til såvel smil som til at knibe en lille sentimental eller bedrøvet tåre.

(Hvis du gerne vil vide lidt mere om handlingerne, kan du selvfølgelig få lidt at vide f.eks. i en boghandel eller på en net-boghandels hjemmeside (evt. via hjemmesiden eller ). Indtast titlen i søgefeltet og klik på bogen, så kommer du ind i lidt information om handlingen).

Men bogen kan naturligvis lånes via biblioteket!

Lignende steder