Nem Ejendomsmægler Østerbro

Åben
Østerbrogade 100
2100 København Ø
Vis vejen
70 22 40 44
55.7021957, 12.5776939
Tilbud:
Åbningstider
 • mandag
  08.00 - 18.00
 • tirsdag
  08.00 - 18.00
 • onsdag
  08.00 - 18.00
 • torsdag
  08.00 - 18.00
 • fredag
  08.00 - 18.00
 • lørdag
  08.00 - 18.00
 • søndag
  08.00 - 18.00
Yderligere information

Skal du i gang med salg af andelsbolig eller salg af ejerlejlighed i postnummer 2100 Ø, er du allerede hjulpet godt på vej af områdets gode rygte. De fleste ved godt, at din bolig ligger i et attraktivt kvarter, og det er en opfattelse, vi også deler som erfaren ejendomsmægler: Østerbro er det mest eksklusive og fornemme af Københavns bro-kvarterer. Vi kender desuden områdets mindre kendte fordele så godt, at de overbeviser selv de mest kræsne købere.


Sådan har det altid været, det er ikke noget, der er vedtaget af en salgsivrig ejendomsmægler. Østerbro, især indre Østerbro, som ligger tættest på Københavns centrum, er præget af brede, lige gader, smukke pladser, grønne oaser og smukke bygningsværker.


Boligerne, både andelsboliger, ejerlejligheder og de store, pompøse villaer, blev bygget et stykke tid efter de andre bro-kvarterer, og i mellemtiden var der vedtaget en ny og bedre byggelov, der stillede større krav til byplanlægningen. Det eksklusive præg blev kun større af, at det var de fineste af københavnerne, der flyttede til området. Det nyder vi godt af i dag, som ejendomsmægler. Østerbro er nemlig ikke et oprindeligt arbejderkvarter, og det bærer de ofte herskabelige boliger præg af.


Ambassader, Fælledparken, Sortedams Sø, Langelinie og Den Lille Havfrue, Strandvejskvarteret samt kyststrækningen er alt sammen med til at understrege, at boligerne på Østerbro ligger i det ypperste, mest eksklusive af bro-kvartererne – og så er det stadig kun i gå-afstand til hovedstadens absolutte centrum.


Fortiden har altså været god ved dette københavner-kvarter. Men det er nutiden i høj grad også. I de kommende år får området nemlig to undergrundsstationer, når Metro Cityringen åbner. Parken, som er Danmarks nationale sportsstadion, er blomstret op. Det nye shoppingcenter Waterfront med tilhørende lystbådehavn og kanalmiljø giver også en større interesse fra købere af boliger.

Ved salg af andelsbolig eller salg af ejerbolig er der derfor ingen grund til at vente. Det er vores bedste råd som erfaren ejendomsmægler. Østerbro boliger er altid eftertragtede af købere.
Ønsket om at bo centralt i København, men dog i smukke, rolige omgivelser er fortsat stigende. Det mærker vi på henvendelser fra interesserede købere, der har valgt os som deres ejendomsmægler. Østerbro er ofte deres foretrukne område, lige som det var dit, dengang du også faldt for denne skønne, eksklusive del af vores hovedstad.

Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

27. maj 2015 kl. 10:10

https://nem-ejendomsmægler.dk/shop/oesterbro-32c1.html

Nærmeste steder