bibliotek Hedeager 2

Lukket
Hedeager 2
8200 Aarhus N
Vis vejen
87 55 16 66
56.192499, 10.181203
Åbningstider
 • mandag
  08.00 - 17.00
 • tirsdag
  08.00 - 17.00
 • onsdag
  10.00 - 17.00
 • torsdag
  08.00 - 17.00
 • fredag
  08.00 - 14.00
 • lørdag
  lukket
 • søndag
  lukket
Afvigelser
 • Palmesøndag, 02. apr
  Åbningstider skal udfyldes
 • Skærtorsdag, 06. apr
  Åbningstider skal udfyldes
 • Langfredag, 07. apr
  Åbningstider skal udfyldes
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

03. sep 2022 kl. 11:24

”SOMMERLAND” – Sommerstemning hele året!

Forår - optimisme at spore! – Dagene bliver længere og lyset og det lune vejr får længsler og forventninger til at blomstre frem i sindet om kap med forårsblomsterne derude i naturen. Fuglene synger muntert og bliver også kåde og elskovssyge. Man ser frem til en dejlig sommer med rare solskinstimer, lange lyse dage og frihed i ferielandet. Sommerferien planlægges og holdes. Pludselig er sommeren forbi. Nu siger kalenderen så sensommer og efterår og sommeroplevelserne er forbi for denne gang. – Blev forventningerne indfriet? - Det er rart at mindes den lyse tids glæder og oplevelserne derude omkring i sommerlandet. - Milde længslen og tænke på næste sommer! - I novellesamlingen ”Sommerland” (ISBN 978-87-7190-243-3) er romantiske fortællinger krydret med gode ingredienser, som gør dem interessante og noget anderledes end andre lignende fortællinger.

Hvis man ellers ved hvad ”haggis”, ”sakkuk”, ”surgrød” og et godt skvat ”øl med pind” og lignende ingredienser er for noget, er det måske ikke ligefrem noget, man normalt forbinder med kærlighed og romantik. Novellerne i ”Sommerland” har da også et noget mere overraskende handlingsforløb end sædvanlige romantiske fortællinger har, og handlingen i fortællingerne er på forhånd ikke så ligetil at gætte.

Alle fortællingerne tager udgangspunkt i oplevelser i sommerlandet. - Historierne handler om samliv og romantik, men også om kærlighed set i et noget bredere perspektiv. Således er hovedpersonerne i novellerne f.eks. både voksne og børn, og skildringerne kan give anledning til såvel smil som til at knibe en lille sentimental eller bedrøvet tåre.

(Hvis du gerne vil vide lidt mere om handlingerne, kan du selvfølgelig få lidt at vide f.eks. i en fysisk boghandel eller på en net-boghandels hjemmeside (evt. via hjemmesiden eller ). Indtast titlen i søgefeltet og klik på bogen, så kommer du ind i lidt information om handlingen).

BOGEN KAN NATURLIGVIS LÅNES VIA BIBLIOTEKET!

Lignende steder