Rema 1000 Vanløse

Lukket
Jyllingevej 66- 68
2720 Vanløse
Vis vejen
38 74 43 04
55.6915991, 12.4822684
Åbningstider
 • mandag
  07.00 - 22.00
 • tirsdag
  07.00 - 22.00
 • onsdag
  07.00 - 22.00
 • torsdag
  07.00 - 22.00
 • fredag
  07.00 - 22.00
 • lørdag
  07.00 - 22.00
 • søndag
  07.00 - 22.00
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

20. nov 2017 kl. 18:00

Jeg har altid været rema 1000 fan, men efter at jeg to gange indenfor den sidste måned har oplevet købmand jesper , råbe og skrige af de unge ansatte , på en ekstremt ubehagelig måde er det slut nu.
Meget skidt adfærd af en leder😥

16. mar 2015 kl. 13:55

MeatFree Mondays Denmark er en non-profil bevægelse www.meatfreemonday.dk og vi er en del af en global bevægelse www.meatlessmonday.com
Vi arbejder for en bedre miljø, bæredygtige løsninger, sundere livsstil og fokus på dyretik.
Vi afholder events og forskellige arrangementer (se tidligere events på hjemmesiden)
Vores næste event er d. 18. maj på Fiskafeén, Vanløse med fokus på grønt, sundt og lokalt, derfor sørger vi lokale butikker i Vanløse som vil sponsorere økologisk frugt og grønt til salater og juice denne aften. I vil have mulighed for at promovere jeres forretning og for at støtte op om den gode sag og styrke det lokale fællesskab. Finder i projektet interessant, vil vi glæde os meget til at høre fra jer. Noura M. Kindler, stifter af MFM i Danmark. Mobil nr.: 30643168 - mail.: denmark@meatfreemonday.dk Sammen, kan vi gøre en forskel. Ét måltid af gangen!

17. sep 2014 kl. 17:10

Vi har handlet i denne Rema i mange år. Da vi er en institution har vi ihvertfald lagt 70000-75000,- om året. Måden man bliver mødt af chefen på, er under alt kritik. Vi kan kun nikke genkendende til de mange andre dårlige anmeldelser herinde. Vi giver medarbejderne 5 stjerner, de har altid været forstående og behjælpelige. Men chefen er grunden til at vi har valgt at lægge vores penge et andet sted

26. jun 2014 kl. 20:05

Jeg har været fast kunde i Rema1000 i Vanløse stort set siden den åbnede, og holder meget af at handle der. Jeg bliver altid mødt at et smilende og meget imødekommende personale. Uanset hvor travlt, der er i butikken, giver de sig altid tid til at hjælpe mig.

Optil flere gange har jeg set købmanden selv stå ved kassebåndet og hjælpe os kunder med at pakke varer i poser. Hvor mange andre steder ser man lige købmanden gøre det!!

Peter, jeg giver dig ret i, at personalet virker til at have en god jargon med hinanden, hvilket jeg personligt synes bidrager til en god og hyggelig stemning i butikken. Jeg kan slet ikke genkende de ubehageligheder, som nogle skriver her på siden.

Jeg giver Rema1000 i Vanløse 5 ud af 5 stjerner.

Vh. Ilse - en meget tilfreds kunde :-)

11. jun 2014 kl. 21:59

Jeg har handlet i denne rema 1000 i aften og hold kæft der skal ros til. Jeg havde en virkelig god oplevelse i dag, hvor en lukkeansvarlig sørgede for, at jeg fik alt med, som jeg havde planlagt. Jeg fik fat i hendes navn men er ikke sikker på hvordan det staves (irmijette?). Hun havde i hvert fald brunt hår og oppe i en knold. Jeg er helt mundlam over for fantastisk en medarbejder hun er. Hun havde godt styr på det hele, og vidste hvad service rent faktisk var. 1000 x ros til hende og jeg håber købmanden ved hvor meget hun betyder for os kunder. Hun er årsagen til, at de fleste kunder går med et smil på læben.

08. jun 2014 kl. 1:53

Jeg må indrømme efter at have læst alle disse anmeldelser hvor af mange af dem kommer samme dag , kan det undre mig at så mange er anononyme.

Stå dog ved hvem i er , så købmanden har en chance for at forsvare sig selv mod den / de pågældende personer.

Jeg har været fast kunde i Rema 1000 i Jyllingevej, og jeg ved ikke hvordan købmanden behandler deres medarbejder, men jeg har ikke rigtig oplevet disse ting og jeg handler alle tider af døgnet, i weekenden i dagtimerne og i hverdagene i aften timerne.

Og man skulle da mene man burde have stødt på nogen af disse eksempler på et eller andet tidspunkt før eller senere som stamkunde.

Og jeg oplever det som om folk virker glade for at være der ihvertfald de gange jeg har været der i hverdagene specielt om aften, der er en ung mand som jeg har stødt på et par gange om aften, han hjælper altid til når man spørger om noget, og han virker slet ikke på nogen måde som en person der ikke kan lide at være der han er vidst lukkeansvarlig eller ihvertfald en hans kollegaer spørger efter hvis der er noget de er i tvivl om, samme oplever jeg med de unge piger der er der nogen aftener tror også de er lukke ansvarlige , de virker nu også tilfreds med at være der, plus jeg oplever deres måde at snakke til hinanden på virker som det bare er deres jargon, i denne butik.

Så hvis det er man skal tage helhedsindtrykket af denne butik, virker det nu ikke som om købmanden kan være så slem som man skriver her, så ville man sku ikke have så positive medarbejdere om købmanden er der eller ej.

Jeg har oplevet steder hvor man rent faktisk oplever personalet virker ligeglad og altid er sure hvis chefen er en båtnak rent ud sagt.

Så min overall vurdering af dette sted er 4 stjerner ud af 5, og det er pga mine personlige oplevelser som kunde.

Mvh

Peter

Lignende steder