Nordea Haderslev Afdeling

Lukket
Åbningstider
 • mandag
  10.00 - 16.00
 • tirsdag
  10.00 - 16.00
 • onsdag
  10.00 - 16.00
 • torsdag
  10.00 - 16.00
 • fredag
  10.00 - 16.00
 • lørdag
  lukket
 • søndag
  lukket
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

24. feb 2023 kl. 10:35

Nordea Røverbank

Afsnit 8 i reality dramaserien

Nordea har som led i sin personalepleje anmeldt denne realityserie som skadelig for Nordea. Navnet på den 40-årige, kvindelige Premium Kunde-rådgiver i Haderslev (= den ‘kassererede’ direktør i samme filial) forlanges anonymiseret. Despotiets mørkelygte funkler. Men saglig forbrugeroplysning overgår woke.

24. feb 2023 kl. 9:33

Nordea Røverbank
Afsnit 7 i reality dramaserien

Svar fra Nordea i sagen: Jeg må sige, at jeg er ærgerlig over at læse, at vi ikke ser ens på tingene, når det kommer til at beskytte dig og vores andre kunder bedst muligt. Vi opdaterer løbende dine, mine og vores andre kunders oplysninger, for når vi ved, hvordan du forventer at bruge banken, er vi bedre rustet til at reagere, hvis noget pludseligt ikke er, som det skal - og meget mere til.

04. feb 2023 kl. 6:23

Nordea Røverbank, Afsnit 6

De reklamerer med, at man som Premium kunde får en række fordele. Men det eneste man overhovedet får er hysteriske anfald fra Premium Kunderådgiver Mette Kudsk i Haderslev, når man ikke kan dele statshemmeligheder med hende.

19. jan 2023 kl. 9:43

Nordea Røverbank 5. afsnit

Nordea Haderslev (v/filialdirektør Jonas Nørgaard Marcussen) tilbyder nu lov til at kunne forlade røverbanken (omend fortsat på kontraktstridige vilkår).

Men vi truer ikke med at gå. Vi truer med at blive.
Til den bitre ende (for dem).

Du har ikke en chance mod et uhyre som Nordea. Brug den.

19. jan 2023 kl. 8:20

Nordea Røverbank 4. afsnit

Nordea gør det med vilde påskud fortsat umuligt at bruge eller hæve af indskud. Røverbanken må være i en alvorlig likviditetskrise. Vil Finland mon redde Nordea fra kollaps!

Håbet var, at fænomenet ophørte, når Nordea ikke længere kunne profitere af høje negative renter på kidnappede saldi. Men nej.

fridafrimod@hotmail.com

14. jan 2023 kl. 7:22

Røverbanken Nordea Afsnit 3 i serien

Negative renter var formentlig lovlige og kunne nok rummes inden for en kontrakt med Nordea.

Men så fandt Nordea i Haderslev på noget rigtig smart: For at forhindre at kontohavere så bare hævede pengene for at undgå renterne, og i stedet brugte pengene til at indfrie andres dyre lån i Nordea, så spærrede de konti for enhver form for hævning, indtil kunden ville snakke med dem om dronningen, hvilket selvsagt aldrig er en mulighed. Ingen vil levere overflødige profildata til Nordeas opfostring af digitale tvillinger til salg på slavemarkedet.

De fem stjerner er alene for den immense opfindsomhed i profitmaksimeringen (omend kontraktstridig)

Filialdirektør Jonas Nørgaard Marcussen nægter fortsat at mødes.

fridafrimod@hotmail.com

Lignende steder