Netto Egebjerg

Åben i 2 t. 02 min. mere
Egebjerg Bygade 1
2750 Ballerup
Vis vejen
55.7511006, 12.3778388
Åbningstider
 • mandag
  07.00 - 22.00
 • tirsdag
  07.00 - 22.00
 • onsdag
  07.00 - 22.00
 • torsdag
  07.00 - 22.00
 • fredag
  07.00 - 22.00
 • lørdag
  07.00 - 22.00
 • søndag
  07.00 - 22.00
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

22. feb 2016 kl. 5:34

Hvad Sker der ned jer Nettomed jer netto Egebjerg bygade Sikke En Rodebutik Varerne er Smidt Ind PÅ
hYLDERNE Mange af Varerne Er Mugne Og Rådne Plus Med For Gamle Hol bar hed Paller OG Personal Fylder Hele Netto OG I Har Masser At Tid Kunder er Åbenbart Ikke Vigtig Blomster og Frugt Sætter I Uden For I Frostvejr Hvor kommer i Fra det er Uhørt Meget Dårlig Servise BÅDE for Kunder og Vare Skam jer I Er Lade og Dåvne Sløve og SURE OG TVÆRE I BEHANDLER KUNDERNE SOM LORT Netto HAR Exister I over 20 År Jeg Er Rysted Over en gang Rigtig Dejlig Netto er nu blive en rigtig dårlig netto og for mange af os der bor i område TAG JER DOV SAMMEN 0G LAD DOV VÆR MED AT ORDNE NEJLE NÅR I SIDER I KASSEN OG BLIV I KASSEN NÅR DER ER KUNDER OG LAD OS IKKE VENTE I 5 MIN OG FÅ NÅDE FAT I PERSONALE DER VED HVORDAN MAN BEHANDER KUNDER ET SMIL OG GODMORGEN KOSTER IKKE NOGET MEGET DÅRLIG OPLEVELSE

05. dec 2015 kl. 10:34

Det er i det hele taget et rigtigt SKOD-sted at handle. Når der er generelle tilbud på varer iflg. tilbudsavisen, gælder det tilsyneladende ikke den butik. Tilbudsvarerne er udsolgt, inden tilbuddet starter, men du kan købe til normal pris. Kommer man og spørger efter tilbudsvarer et par dage efter starten, så er tilbudsvarerne "udsolgt forlængst". Alting er rodet, kun een kasse åben, indtil køen når ned i den fjerneste ende af butikken, og kunder beder om at få en åbnet en kasse mere.
De ansatte trænger alvoræligt til et kursus i kundeservice/-betjening. Jeg og familien handler helst ikke der, selvom vi oftest passerer lige forbi fra arbejde. Kører hellere til LIDL eller nu KIWI, og derefter hjem til Skovvej.

04. sep 2014 kl. 19:19

Hej NETTO! Jeg var engang i skoven og så kom jeg forbi jeres netto og det var bare sow super fedt, og så drak vi øl og vi blev fulde og så købte vi nogle flere øl og så blev vi rigtig fulde, det var sjovt, håber at i stadig sælger øl når jeg kommer tilbage en dag xD

03. sep 2014 kl. 18:50

Åååhhh ja, det er mig der er niklas E mand tabte en hel kasse bajer og mega meget øl gik i jorden mand. Pisse nedturen mand. Men så fik vi bare.mega opperen over hende her pigen, ik? For hun kom lissom og jalp, og så var det bare sygt top i orden! Mega opperen! Og så fandt vi i ved de der agurker der er i sylt og alt var bare totalt sygt igen!! 10/10!! Vildt niceren

03. sep 2014 kl. 18:40

YOOOOOOO WUUSSUUUP Y'ALLL!!
Jeg var nede i jeres netto for nogle år siden. Jeg kom sammen med nogle homies lol wuuut up bitches, og vi var total nede med hvordan i havde stillet jeres pickles og ketchup op. top nice. Man kunne pante helt siikkert, så der var penge til flere bajere og lidt hakkebøf.

Det bedste var dog, da vi sad udenfor med en kasse bajere og min homie niklas E skovpro væltede den daaaaaamn nederen man shit. Så kom jeres nettochick ud og var bare helt sådan yo what up chill yall i got dis. 2 minutter efter kom hun ud med friske bajere. alt var bare top dadler og partyhat omvendt kasket og friske fritter.

total nice

01. aug 2014 kl. 15:57

Det er tit at man kommer i Netto i Egebjerg og så er der ikke det man skal bruge. Køle og frysevare er der næsten aldrig. Kød og mælk er som regel væk mange dage før de får vare. Det er det eneste sted vi i den del af Ballerup, har mulighed for at handle i, medmindre man vil tage bussen længere ind i Ballerup. Så er det frustrerende når de på ALLE helligdage har lukket. Personalet er uforskammede og hjælper tit deres kunder, modvilligt. Der er en bestemt person som altid er sur og tvær. Møder ikke sine kunder med et smil og kaster mere eller mindre med tingende når der en sjælendt gang pakkes vare ud. Det er ikke en god oplevelse at handle i Netto i Egebjerg, langt fra.

Lignende steder