Den nye slagter er sød og rar. jeg går bestemt ind for økologi, men vil gerne selv bestemme, hvornår jeg har råd. har altid handlet kød i Menu, men har nu fundet andre steder, da min pengepung siger nej til det dyre kød.
I april måned har jeg måtte kassere 4 måltider fra slagteren på grund af helt uacceptabel dårlig kvalitet. Ildelugtende flæskesteg, dårlige mørbrad, halvrådne forloren mørbrad og "grønne" skinkesnitzler. Slagteren siger blot at en vaccumpakket og efterfølgende ompakket flæskesteg skal lufte i 4 timer. Vrøvl.
Jeg fravælger ikke butikken, men fra nu af slagteren.
Der har aldrig været noget som h4elst at beklage sig over når Dennis ekspederer, men din nye slagter kan ikke leve op til almindelige kvalitetsbegreber. Jeg er ikke den eneste der har denne opfattelse..
Kommentér din oplevelse med eller besøg på MENY Skibby
Kommentarer (2)
Jette Hansen 05. jun 2017 kl. 10:40
Den nye slagter er sød og rar. jeg går bestemt ind for økologi, men vil gerne selv bestemme, hvornår jeg har råd. har altid handlet kød i Menu, men har nu fundet andre steder, da min pengepung siger nej til det dyre kød.
Kære Harley, 09. maj 2017 kl. 12:02
I april måned har jeg måtte kassere 4 måltider fra slagteren på grund af helt uacceptabel dårlig kvalitet. Ildelugtende flæskesteg, dårlige mørbrad, halvrådne forloren mørbrad og "grønne" skinkesnitzler. Slagteren siger blot at en vaccumpakket og efterfølgende ompakket flæskesteg skal lufte i 4 timer. Vrøvl.
Jeg fravælger ikke butikken, men fra nu af slagteren.
Der har aldrig været noget som h4elst at beklage sig over når Dennis ekspederer, men din nye slagter kan ikke leve op til almindelige kvalitetsbegreber. Jeg er ikke den eneste der har denne opfattelse..
Kommentér din oplevelse med eller besøg på MENY Skibby