Genbrug

Lukket
Vesterbrogade 79
1620 København V
Vis vejen
39 27 02 06
55.672361, 12.549198
Åbningstider
 • mandag
  11.00 - 17.30
 • tirsdag
  11.00 - 17.30
 • onsdag
  11.00 - 17.30
 • torsdag
  11.00 - 17.30
 • fredag
  11.00 - 17.30
 • lørdag
  10.00 - 15.00
 • søndag
  lukket
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

01. maj 2015 kl. 14:56

butik is lukket?

23. nov 2012 kl. 14:20

Jeg har handlet derinde en del gange, fordi det ligger meget tæt på, hvor jeg bor - og jeg cykler forbi butikken hver dag. Og så er jeg i øvrigt en særdeles ivrig vintage-shopper :)

MEN, MEN, MEN jeg gør det ALDRIG mere. De damer, der står i butikken er simpelthen så uforskammede. De står konstant og bagtaler kunderne i butikken, og har egentlig ikke lyst til at betjene én. Før i tiden lod jeg bare som ingenting, men undgik blot at spørge om hjælp eller ringe på klokken, for at blive ekspederet. Jeg lod også som ingenting, når de simpelthen bare ikke gad at ekspedere mig, selvom jeg rent faktisk lægger mange penge i butikken. De har næsten altid gang i et vigtigere gøremål, end at hjælpe kunderne, også selvom de har set dig stå ved disken og vente. De lader dig da bare stå, og du føler dig virkelig som én, der ikke rigtig har ret til at være der. Du skal i hvert fald virkelig ikke føle dig velkommen dér!

Som sagt plejede jeg blot at være ligeglad, da jeg tænkte, at de ikke skulle være skyld i, at jeg ikke kunne få stillet mit behov for at købe genbrugstøj dér.

Det kulminerede dog, da jeg havde købt en jakke til 450kr, og på samme dag, da jeg prøvede den derhjemme, gik den simpelthen så meget i stykker, så den ikke kunne bruges. Jeg gik derned med det samme og spurgte, om jeg ikke kunne bytte den til en anden jakke, der kostede det samme. Det stejlede de helt over! Jeg spurgte ellers så pænt, som jeg overhovedet kunne, og tænkte, at det ikke kunne være noget problem, når jeg hverken forlangte pengene tilbage, eller havde brugt jakken. Jeg foreslog endda at betale flere penge, hvis jeg kunne få lov at bytte den til en anden. Der var det dog imidlertid for sent at foreslå, idet de havde sat sig principielt fast på, at det måtte jeg ikke. Jeg spurgte, om de ikke godt kunne se, at det var uretfærdigt, nu når jeg handlede der så meget (Læs: over 1000kr den pågældende måned) og når jeg var kommet ned med den med det samme, og havde kvittering og det hele med. Jeg fik at vide, meget skarpt og grumt: "Nu må du hellere gå". Det føltes som en trussel, og jeg skyndte mig ud derfra. Før jeg nåede ud af butikken, kunne jeg dog høre dem tale grimt om mig, hvilket simpelthen var så ubeskriveligt ubehageligt.

Det var en MEGET ubehagelig oplevelse, og jeg byder aldrig mig selv at lægge penge det sted igen. Hellere betale lidt mere i en genbrug som PRAG, hvor jeg i det mindste bliver behandlet pænt. Desuden er priserne langt fra så billige, som de var i starten, og man betaler efter min mening alt, alt for meget i forhold til, at kvaliteten er så ringe.

Selvfølgelig ved man, at det er genbrugstøj man køber, og at kvaliteten er derefter - Men jeg følte mig simpelthen så snydt. Jeg smed 450kr efter en jakke, som er decideret ubrugelig - hvilket jeg viste dem, og som de var udmærkede klar over. Lige lidt hjalp det, og jeg føler ikke blot, at jeg har smidt pengene væk - men at de er gået til nogle forfærdelige mennesker.

Jeg har faktisk før på nettet læst om lignende oplevelser i denne butik, men havde aldrig troet, at jeg selv ville fabrikere sådan en dårlig anmeldelse. Jeg har ikke gjort noget lignende før, men jeg føler mig så tilpas magtesløs og uretfærdigt behandlet, så jeg ikke kan undgå at skrive mine oplevelser ned.

Jeg håber, at anmeldelsen i bedste fald, kan få andre vintage-shoppere til at vælge andre steder at lægge deres penge. Ellers kan anmeldelsen i det mindste (forhåbentlig) være til en "hjælp" for andre, som har oplevet det samme. I skal i hvert fald ikke føle jer som de eneste, de damer opfører sig sådan overfor!

Lignende steder