bibliotek Ceresbyen 24

Lukket
Ceresbyen 24
8000 Aarhus C
Vis vejen
87 55 16 95
56.1560841, 10.1900831
Åbningstider
 • mandag
  08.30 - 16.30
 • tirsdag
  08.30 - 16.30
 • onsdag
  08.30 - 16.30
 • torsdag
  10.00 - 16.30
 • fredag
  08.30 - 15.00
 • lørdag
  lukket
 • søndag
  lukket
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

03. jun kl. 13:16

Barneglæde og spændte forventninger - Læselyst - Læse- lytte- hygge i boghjørnet!

Børnebogs nyhed - "Striden Mellem Trætroldene Og Jordtroldene" - ISBN 9788794162685

For nylig udkom en ny børnebog på Wadskjærs Forlag for børn fra i læsealderen om de finurlige trolde i den store Troldeskov. Vi vil gerne ønske alle en god sommer, og informere lidt om fortællingen, så alle har mulighed for at glæde og fornøje nysgerrige børn med fortællingen om troldene i det nye år.

Alle trolde er som bekendt glade for at drille andre. Men desværre findes der, ligesom hos os mennesker, også nogle trolde, som ikke altid er særlig rare mod hinanden. Dybt, dybt inde i ”Troldeskoven”, hvor næsten ingen mennesker før har været, lever de ”langhalede trækronetrolde” og de ”korthalede skovbundstrolde”. Efterhånden som du læser bogen eller hører fortællingen, vil du finde ud af, at netop de to trolde arter kan være rigtig onde over for hinanden. Men når de lærer hinanden bedre at kende, kan nogle af dem faktisk også godt lide hinanden, på trods af deres store forskelligheder. Faktisk handler bogen især om deres stridigheder, men også om hvordan det lykkes for mange af dem at komme til at holde af hinanden. Der sker selvfølgelig også mange andre interessante ting i en så stor og farlig skov, som du nok også vil finde gode og sjove. – Husk at du er meget heldig, at du overhovedet kan erfare lidt om de her trolde, fordi der næsten ikke er nogen mennesker, der kender dem. Forfatteren har derfor også kun hørt om troldene af nogen, der kender nogen, der har hørt lidt om dem. – Du er derfor en meget ”heldig kartoffel” – som man siger.

Herunder et link til "Bogrummets" anmeldelse, der også beskriver lidt mere om hvad troldene oplever:

https://bogrummet.dk/boganmeldelser/striden-mellem-traetroldene-og-jordtroldene

RIGTIG GOD FORNØJELSE!

02. sep 2022 kl. 20:25

Læseklubber:

Bibliotekerne har for vane kun at tilbyde læseklubberne bøger, som i forvejen i vid udstrækning bliver omtalt. Det er også fint og interessant for mange læsere. Men en af de interessante aktiviteter i læseklubber er ofte samværet og i den forbindelse især samtalerne om de læste bøger. Kunne det ikke være en interessant ide at give læseklubberne en lille opgave, så de får mulighed for at læse lidt mindre kendte bøger, og give læseklubben en lille interessant opgave med at finde frem til en omtale af bogen på bibliotekets hjemmeside. En interessant ide for især læseklubberne, men bestemt også en positiv gevinst for biblioteket.

*******************************************************
Et eksempler kunne være:
”Hjerneforvirring” - ISBN 978-87-93270-49-7
eller helt andre bøger.

Lignende steder