Jeg glæder mig hver søndag til smørrebrød, men nu må det slutte.
Nu har jeg flere gange fået fiskefillet der overhovedet ikke er til at skære igennem. Kanterne er hårde som sten og man er slet ikke i tvivl om at den har stået i varmeskab dagen i forvejen. Går selv ind for at mindske madspild - men er uspiselig. Når jeg klager får jeg at vide at de ikke må bruge det fra dagen i forvejen, men et er at man ikke må, noget andet hvad man gør.
Vi ELSKER lammekød! Men det undres mig hvorfor alt lammekød kommer fra New Zealand eller i bedste fal fra Irland. Lokal svinekød og oksekød vimler det af. Men hvis jeg vil ha lokalproducert lammekød må jeg ta til Lundevang eller Møn-is. Hvorfor?
Med venlig hilsen
Ingemar G, Keldbylille
Kommentér din oplevelse med eller besøg på SuperBrugsen Lendemark
Kommentarer (3)
Torsten Jøhncke 12. dec 2021 kl. 15:55
Hej
Hvordan bestiller jeg nytårsmenu hos jeg til afhentning i Lendemarke?
Mvh
Torsten
F. Sørensen 05. sep 2021 kl. 12:34
Jeg glæder mig hver søndag til smørrebrød, men nu må det slutte.
Nu har jeg flere gange fået fiskefillet der overhovedet ikke er til at skære igennem. Kanterne er hårde som sten og man er slet ikke i tvivl om at den har stået i varmeskab dagen i forvejen. Går selv ind for at mindske madspild - men er uspiselig. Når jeg klager får jeg at vide at de ikke må bruge det fra dagen i forvejen, men et er at man ikke må, noget andet hvad man gør.
Ingemar Gustafson 12. jul 2020 kl. 22:21
Vi ELSKER lammekød! Men det undres mig hvorfor alt lammekød kommer fra New Zealand eller i bedste fal fra Irland. Lokal svinekød og oksekød vimler det af. Men hvis jeg vil ha lokalproducert lammekød må jeg ta til Lundevang eller Møn-is. Hvorfor?
Med venlig hilsen
Ingemar G, Keldbylille
Kommentér din oplevelse med eller besøg på SuperBrugsen Lendemark