Roskildevej 276
2610 Rødovre
Vis vejen
55.672371, 12.467466
Åbningstider
 • mandag
  08.00 - 22.00
 • tirsdag
  08.00 - 22.00
 • onsdag
  08.00 - 22.00
 • torsdag
  08.00 - 22.00
 • fredag
  08.00 - 22.00
 • lørdag
  08.00 - 22.00
 • søndag
  08.00 - 22.00
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

30. jun 2015 kl. 20:37

Jeg handler tit og ofte i denne Netto, men kun fordi den ligger så tæt på min bopæl.. Jeg bliver altid så ærgerlig over stemningen især om aftenen hvor det tit er de unge som er på arbejde. (Søren, nordmanden og ham uden en finger, denne kommentar er ikke til jer, da I er rare mænd) men jeres kolleger snakker altså grimt til hinanden (fyrene) og de ser ikke os kunder. De snakker privat, flirter med pigerne - også selvom man står lige ved siden af og har et forespørgsel på en varer.. (Det har stået på meget længe) MEN
Grunden til jeg nu skriver er, at efter vi har handlet oplever vi på parkeringspladsen (hvor I trækker "frisk" luft) at en af jeres medarbejdere simpelthen står åbenlyst og ryger en joint/fed.. Det er virkelig langt over min grænse da han slet ikke stod og skjulte det men spyttede mens nye kunder på cykel og bil kom til butikken.. Jeg er simpelthen foragtet over manglende arbejds moral og jeg håber I vil finde rette vedkommende.. Desuden for at det ikke skal være løgn, så handlede hans familie der for seks måneder siden - og de havde sat 5-10 kroner sedler på alle de varer de købte (en hel vogn fuld af gode, ikke overskredet varer)..

20. maj 2015 kl. 23:24

Jeg vil starte med at gøre mig selv til kende. Jeg Hedder Søren K Hertzum, er 24 år, har rødt kort hår og skæg på hagen, jeg er 1.assistent i den netto du omtaler her i dit opslag.
Jeg er utrolig ked af at du har haft denne oplevelse i vores butik og der er ingen undskyldning overfor sådan en grov opførelse fra en medarbejder´s side af, men den undre mig også gevaldigt.

I netto Roskildevej 274 - 276, er jeg den eneste der passe til din beskrivelse som ville være der så sent og derved kommer min undring. I mine 3 år i denne butik har jeg aldrig tiltalt en kunde på således måde og ville skamme mig hvis jeg havde, jeg går meget op i man behandler kunder ordenligt og konstruktivt i konfrontationer, oveni det har jeg ikke haft arbejdstimer om fredagen før i 2015.

Med dette siger jeg ikke at dit opslag er ukorrekt, men kan ikke helt få brikkerne til at hænge sammen, vi kan være ude for at nogen har navngivet dem som mig fordi de godt vidste deres opførelse ikke var den korrekte, men har det skidt ved at jeg/vores butik skal have sådan et opslag hængende over hovedt.

husk at medarbejder også er normale folk som kan havde haft en dårlig dag efc. (Som sagt tidligere, der er ingen undskyldning overfor sådan en grov opførelse)

Er igen meget ked af hvis du har været udsat for sådan en opførelse i vores butik og håber du har lyst til at give vores butik en chance til.

Hvis du har lyst til at kommer ned og se mig en af dagende og se om det var mig der nu har talt så groft til dig ville jeg blive overlykkelig.
Jeg er der altid onsdag aften imellem kl: 13-22.00 eller vær anden weekend om morgen. Så giver jeg helt sikkert en sodavand(eller hvad man lyster) og en god snak i håb om at du vil tage det som en dårlig oplevelse ud af mange andre gode :)

01. maj 2015 kl. 12:09

de er så flinke & høflige i døgn netto på damhustorvet i & netto på roskildevej i mange butikker er der den der gå nu ud kunde værn dig med tåldmodighed jeg taller kun med mine kolegaer ældre mennesker som var butiksmedarbejdere siger de var blevet fyret hvis de var sådan over for kunderne

12. dec 2014 kl. 22:06

Fredag d. 12. ds. kl.21.20 - 25 oplevede jeg en meget uforskammet og grove opførsel fra en ung navngivet servicemedarbejder, som opgav sit navn som Søren.
Episoden skete da en kunde før mig og jeg stod ved den højre kasse som var uden medarbejder. Vi så os omkring men kunne ikke se en medarbejder hvorefter jeg råbte ud i butikken om der kom betjening. Svaret kom i en meget ubehøvlet tone_ "To minutter, har jeg jo sagt!" En høj ung mand kom tilsyne hvorefter jeg sagde"Hov, hov, ikke den tone". Hvilket udløste dette svar/spørgsmål: Hvaffer en tone sku' ja' els' brue?'"- Stavemåden er for at angive jargonen! - Jeg belærte ham om, at han skulle anvende en høflig, venlig og hjælpsom attitude overfor kunderne ellers burde han ikke være i et servicefag. Det udløste blot endnu flere uforskammede skuldertræk samt "JAJAJA". Jeg påpegede at han var uopdragen og kunde før mig - en ung mor med sit barn, gjorde ligeledes opmærksom på at man ikke talte i den tone. Anyway, jeg valgte at forlade butikken for at gå i Døgn- Netto på Damhustorvet i stedet. Jeg håber, at den daglige leder vil tale et alvorsord med vedkommende om hvorledes kodeks er når man arbejder i servicefaget. Og jeg agter ikke at være kunde i jeres butik længere.

Lignende steder