McDonald's Herning

Åben
Silkeborgvej 7
7400 Herning
Vis vejen
97 21 68 10
56.13498, 8.984771
Åbningstider
 • mandag
  07.00 - 01.00
 • tirsdag
  07.00 - 01.00
 • onsdag
  07.00 - 01.00
 • torsdag
  07.00 - 06.59
 • fredag
  07.00 - 06.59
 • lørdag
  07.00 - 06.59
 • søndag
  07.00 - 01.00
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

17. dec 2017 kl. 21:30

Helt fint sted at spise. Har intet problem med det. For at kommentere på tidligere nævnte problem... så tag at købe en automatisk elektrisk parkeringsskive. Den behøver ikke at være dyr for at virke fint. Det eneste problem jeg så med parkering var den engelske kommentar om at arbejderne ikke fik sagt at han skulle sætte p-skiven, men det er jo en ærlig fejl som alle kunne have lavet.

08. mar 2016 kl. 16:25

Jeg vil tilslutte mig at City parking service er ussle, ikke til at snakke med, ren pengemaskine, er så gal....... Det ville være et pænt træk af MC d at hjælpe med bekæmpning af dette "service" organ...

17. sep 2015 kl. 15:34

Food was freshly prepared and the staff were very friendly and spoke excellent English. So I was very surprised and annoyed to receive a 750DK parking fine for a 40 minute visit. I had specifically asked in the restaurant if I needed to pay for parking (as I could not understand the signs in the car park) and was told that no I didn't have to at that time. It was very expensive chicken wrap!!

23. jul 2014 kl. 23:29

Fantastisk sted. Ingen problemer med parkeringen.

Jeg er ligeledes vildt begejstret over at høre om den effektive parkeringsvagt, som imodsætning til alle andre parkerings vagter, ikke lige stikker hovedet ind på resturanturen for at høre om de ulovlig parkerede biler tilhøre kræftsyge børns forældre. Det synes jeg er fint for uanset om ens barn er syg eller ej så har man jo taget kørekort hvor man lærer om parkerings reglerne.

Ydermere synes jeg det er forkasteligt at Kim opfordre til at chikanere Mac Donalds og Cityparkering fordi han ikke kan finde ud af at læse et skilt.
Til det har jeg kun en ting at sige: SÅ ÆD DIN MAD ET ANDET STED.
Hvis jeg en dag mangler sugerør eller der er spildt sodavand på gulvet på Mac Donalds, så holder jeg Kim ansvarlig for det.

26. maj 2014 kl. 17:37

Hos Cityparkering får man bøder i eget hjem, man får ca. 4x så mange i sit eget hjem end ude på gaderne. Til forretninger og boliger der vil have parkeringsservice, er det en rigtig dårlig ide at bruge cityparkering i får mange utilfredse kunder og beboere og det vil i vel ikke have?

Brug et andet selvskab så som parkeringdanmark.dk eller bluepark.dk eller onepark.dk

09. mar 2014 kl. 20:08

Foreningen for kræft sygebørn. Vi er en stor grupper forældre med syge børn som efter et arrangement, ville glæde vores bør ved at tage på Mac D

Samtlige 6 biler overså at der åbenbart skulle være parkering forbudt ved Mac D……!
Har aldrig nogen sinde prøvet at skulle sætte P-skive hos Mac D.
Samlet regning for parkering i 15 minutter kr. 3690,- taget fra kræftsygebørn forældre.

Usselt parkerings selskab, der ikke sørger for at sætte en skiltning op som folk har en chance for at opdage. Vi er lige som ikke en flok hårdkogte kriminelle der er på rov efter at overtræde loven.

Men også usselt af Mac D at de ikke sætter en seddel på døren ind til restauranten, så man har en chance for at se kravet om p skive.

Jeg vil opfordre alle til civil ulydighed overfor både Mac Donalds og overfor city parkering.

Når du er på Mac D, så må man gerne tage et nyt suge rør hvis man taber det gamle. Man kan jo være uheldig rigtig mange gange i træk. Det samme med servietter.

Burgerne kan være kolde, husk at klag over det, tag dig gerne god tid og tal højt og tydeligt, så det kan høres.

Pas på ikke at tabe din burger, eller resterne af denne, eller din sodavand. Pas på ikke at tabe den ud over gulvet. Det sviner frygteligt.

Når du vil i dialog med Cityparkering, så send gerne et billede med af din bil, gerne et rigtig stort et, send for en sikkerhedsskyld mailen flere gange, så du er sikker på at den kommer frem og ikke går tabt. Pas på at billedet ikke indeholder virus.

Nærmeste steder