H&M Nørreport centret

Åben
Nørregade 58
7500 Holstebro
Vis vejen
70 21 22 00
56.3623653, 8.6192389
Åbningstider
 • mandag
  09.30 - 17.30
 • tirsdag
  09.30 - 17.30
 • onsdag
  09.30 - 17.30
 • torsdag
  09.30 - 17.30
 • fredag
  09.30 - 18.00
 • lørdag
  09.30 - 15.00
 • søndag
  lukket
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

16. feb 2016 kl. 19:09

I dag d. 16.02.16 var jeg i butikken i Holstebro for at købe habitter til mine 2 drenge på 5 og 11 år. Vi har selvfølgelig tisset af hjemmefra, men vi leder længe efter de helt rigtige sæt. Pludselig da min 5 årige har fået alt sit eget tøj af og butikkens bukser på, skal han pludselig tisse...meget. Vi drøner ud til disken og beder om at låne toilettet. Forklarer at Elias ikke kan holde sig særlig længe. Vi får at vide de ikke låner toilettet ud, men at der et andet sted i centeret er et offentligt toilet. Jeg forklarer at det når vi ikke, men der er ingen forståelse. Vi løber ind i prøverummet igen og flår butikkens bukser af ham. Der er jo alarm i, så vi kan ikke løbe ud i dem. Han er også kun i undertrøje på overkroppen. Vi skynder os at gi ham hans eget tøj på og løber afsted i strømpe fødder ud i centeret, på jagt efter toilettet. Vi når det ikke...selvom der er et ledigt toilet. Elias tisser i bukserne...meget. Vi må smide underbukserne i skraldespanden og gå i våde bukser, stoppet ud med toiletpapir, tilbage gennem centeret til butikken efter tøjet og storesøskende. Hvis vi ikke havde brugt så lang tid på at vælge de 2 sæt tøj, var vi gået uden at købe noget. En ting er sikkert. Vi kommer ALDRIG i den butik igen!

25. apr 2015 kl. 9:17

Jeg syntes det er en fin butik, men hvor er det træls at du ikke har Diveded i butikken, de ville virkelig sælge meget mere hvis de havde det!:)

30. nov 2014 kl. 20:25

I dag var jeg i H&M for at shoppe lidt, også skulle jeg selvfølgelig betale. Jeg betalte og det hele gik fint. Efter det så spurgte jeg om de delte nogle værdikort, for min søster havde lige været inde i H&M og hun havde fået et værdikort. Da jeg spurgte, så sagde pigen, at der ikke var flere. Det var så ikke problemet, men problemet var, at da jeg gik over min kusine ved børnekassen, så havde hun lige fået et værdikort. Det synes jeg var mærkeligt ¨, da ekspedient lige havde sagt til mig, at der ikke var flere. Så jeg spurgte den anden ekspedient ved børnekassen, og hun vidste ikke helt hvad hun skulle gøre selvom jeg havde fortalt hende, at jeg ikke har fået én, og jeg fortalte hende hele historien, men hun troede åbenbart ikke på mig. Men det endnu vigtigere, så kommer pigens medarbejder, og siger til mig, at jeg lige har været her og jeg har fået et værdikort, selvom jeg slet ikke har fået ét. Jeg blev meget sur, fordi hvordan kan hun bedømme mig om noget jeg slet ikke har gjordt, og det værste af alt er at de slet ikke har beviser. Det er for dårligt, at de ikke kan tro på deres kunder. Det ødelagde virkelig min dag. Det er så respektløs, at behandle sine kunder på den måde!

Lignende steder