føtex Albertslund

Åben
Kanalgaden 1
2620 Albertslund
Vis vejen
55.6563878, 12.3580267
Åbningstider
 • mandag
  07.00 - 21.00
 • tirsdag
  07.00 - 21.00
 • onsdag
  07.00 - 21.00
 • torsdag
  07.00 - 21.00
 • fredag
  07.00 - 21.00
 • lørdag
  07.00 - 21.00
 • søndag
  07.00 - 21.00
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

14. okt 2017 kl. 5:01

Føtex Albertslund er Blevet en Rigtig GOD Butik Igen i slutningen af 2016 og atter 2017 !!
Denne Ros må især tildeles de mange ansatte der næsten altid er friske og Servicevenlige ,
ok kommer man 1 time før lukketid kan man ikke forvente Brødhylderne bugne pga. ofte tilbud herved ,.. hi hi men Alt i alt God Butik , og de ansatte giver også en positiv oplevelse med .
Hilsen Christiane Nielsen,
Albertslund

15. jun 2016 kl. 12:10

En sur bøvs omkring flaskeautomaten. I dag skulle jeg aflevere flasker/dåser og den første automat ville kun tage hver anden flaske/dåse, så jeg stillede mig i kø til næste automat. Den virkede, men jeg var efterhånden blevet lidt forsinket og da jeg skulle trykke for bon så fik jeg trykket på den forkerte knap - donationsknappen. Hmm - jeg har endnu ikke forstået at jeg skal have muligheden for at donere mine pantpenge, men det er så hvad det er, men at knappen så skal være ved siden af og meget tæt på den anden pantknap forstår jeg slet ikke. Så der i farten fik jeg doneret mine mange flasker/dåsepant til noget jeg i første omgang havde konstateret at jeg ikke ville støtte og som jeg slet ikke kan fortælle hvad er, da jeg ikke ønskede at donere penge til det på nuværende tidspunkt. samtidig skulle de penge ha været brugt i jeres butik. Men der besluttede jeg for at gå i Kvickly at handle i stedet for. Det er en ommer at ha de to knapper ved siden af hinanden.......

21. jan 2016 kl. 10:28

Hej Føtex. Jeg glemte at sige tak. d. 19. januar var jeg i Føtex med mit lille barnebarn. Midt i butikken blev hun dårlig og kastede op. 2 medarbejdere tøvede ikke med at hjælpe mig. De hentede papir og tørrede bræk op, og tilbød at hente vand til den lille. Jeg måtte gå fra alle mine varer, som de to medarbejdere så satte på plads for mig. Mange tak til de to medarbejdere. Jeg håber I får en ordentlig løn, og bliver påskønnede af jeres chef og kolleger. Mvh Ditte Nielsen

19. nov 2015 kl. 16:52

Hej Føtex.
Jeg ville bare spørge om i har pølsehorn med svinekød ?

Da jeg købte min spurgte ekspedienten ikke hvilken slags kød det skulle være med. Jeg troede kun der var den ene slags, så jeg sagde ikke noget.

Da jeg smagte på dem kunne jeg smage at det var med kylling. Der er ikke noget galt med kylling, men jeg synes da, at hun skulle spørge hvilket slags kød jeg vil have, hvis der er flere slags.
Jeg synes det er super irriterende at fordi jeg er mørkhåret, så tror hun at jeg ikke må spise svin, og så vælger hun på mine vegne. Ikke ok.
Lige så vel som der skal være kylling til dem der vil have det. Skal jeg have frihed til selv at vælge mit kød, uden at blive underlagt kollektiv social kontrol !

22. okt 2015 kl. 8:12

Sig mig lige er I ved at nedlægge jeres Føtex butik i for jeg syntes da godt nok I har rigtig mange tomme hylder som nu i går ved 17.00 hvor min kone og jeg kommer ind i butikken, først hen til brødafdelingen uha her var 75 % af hylderne tomme, nå så over til grøntafdelingen uha uha det var et sølle udvalg i både kartofler-løg og ikke mindst hvidkålshoveder som var det vi allermest skulle have, nå videre til kølemontrene med fersk kød uha en masse tomme rum der var der, men så skulle vi ikke videre i jeres butik når vi ikke kunne få det vi skulle alligevel og nu er det faktisk tredje gang på 14 dage vi oplever jeres butik med så mange tomme hylder og begrænset vareudvalg.
Jeg har faktisk lige talt med en kollega fra mit arbejde som også plejer at komme hos jer men også har opgivet af samme grund som os.
Jeg havde aldrig troet at jeg skulle komme til at glæde mig over en Coop butik fremfor dansk supermarked men jeg må nok sige at jeg nu glæder mig til Kvickly kommer i vores center så vi igen kan handle ind et sted........øv øv øv....det ligner godt nok ikke dansk supermarkedsstandard

Lignende steder