BlueBee

Lukket
Asylgade 29
9900 Frederikshavn
Vis vejen
57.444685, 10.532402
Åbningstider
 • mandag
  10.00 - 17.00
 • tirsdag
  10.00 - 17.00
 • onsdag
  10.00 - 17.00
 • torsdag
  10.00 - 17.00
 • fredag
  10.00 - 17.00
 • lørdag
  lukket
 • søndag
  lukket
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

31. maj kl. 13:48

Goddag Jer hos Blue Bee.

Mit navn er Asmus Kobbernagel, jeg skriver på vegne af et erhvervsmentor program kaldet Hjælp En Flygtning NU! gennem Foreningen Nydanskere.
Jeg beklager meget ulejligheden men jeg søger en frivillig mentor kandidat for en kvindelig flygtning fra Congo der er uddannet Tøjdesigner. Projektet jeg repræsentere forsøger at matche, Flygtninge med en mentor der har erhvervserfaringer inden for deres eget felt. På den måde håber vi at denne kan drage nytte af mentorens erfaringer og netværk i sin videre integrering. Det drejer sig ikke om at tilbyde denne Job eller praktikpladser, men om at delle et par timers råd og vejledning om måneden, i hvad det vil sige at arbejde som Tøj Designer branchen i Danmark.
På nuværende tidspunkt mangler vi erhvervsmentorer i Frederikshavn og Allborg, der ved hvad det vil sige at arbejde inden for tøjdesign og som har viden om hvad der skal til, når man gerne vil arbejde eller vider uddanne sig inden for dette felt. I den forbindelse håbede jeg, at der var én eller flere inde hos jer som kunne være interesserede i at gå ind i rollen som mentor for en ung kvinde fra Congo, der mangler lidt råd og vejledning samt én at sparre med i forhold til at tage de næste skridt i sin vider udvikling.

Om forløbet:
Mentorrollen drejer sig som sagt, ikke om at tilbyde de unge lærepladser eller praktik, men ’blot’ om at dele ud af sit branchekendskab og erfaringer, samt en til en, sparring og rådgivning med hende. En erhvervsmentor vil bruge 3 timer om måneden i 3 måneder, som mentor for de unge. De unge har også meldt sig frivilligt til projektet.

Hvis du/I vil vide mere er der her et link til vores hjemmeside:
http://erhvervsmentor.dk/
I er også velkomment til at kontakte mig på både mail og Tlf. hvis du har flere spørgsmål.

Med venlig hilsen

Asmus S. Kobbernagel
Studentermedarbejder


Sankt Peders Stræde 28C, 4 sal
1453 København K
Direkte: 25946258

www.foreningen-nydansker.dk

Mød os på facebook

Mød os på linkedin

Nærmeste steder