Vi handler næsten al vor mad i Brugsen i Jægergårdsgade, da udvalget af økolog er stort og priserne rigtige.
Men den sidste omorganisering af vin afd. som har betydet at vin placeres efter hvad en eller anden finder bedst ift. bestemte typer af kød eller mad er helt tåbelig og indikerer, at Brugsen har en forventning om at kunderne ikke har viden om vin.
Vi handler normalt vin i Brugsen en gang pr. uge, men de sidste uger har vi valgt vinafdeling fra, da vin er palceret helt ulogisk og ofte er umulig at orientere sig udfra almindelig viden om og interesse for vin.
En anden irriterende ting er, at varer fra Thise åbenbart leveres en gang ugenligt, hvilket typisk betyder at Skyr mm. er mere end en uge gammelt.
Når man dagligt spiser Skyr kan man faktisk godt smage forskel på om det er prodceret for 2 dage siden eller for 8 dage siden.
I dag lørdag den 8. november var der rigtig meget Skyr i butikken, både i små og store bøtter, men alle var de produceret enten den 30. eller den 31. oktober, beklager det gider jeg ikke købe, gamle mælkeprodiukter nej tak. det samme er ofte også tilfældet ved Thise Yogurt og mælk.
Det kan vores favorit Brugs godt gøre bedre, håber I tager det til jer og retter op, således økologiske mælkeprdukter kan være friske lige som de økologske grøntsager og kød.
Jeg har bedt om at I forhandler cavi ART og just hjemkommet fra ferie finder jeg den på hylden. Super og tak.
Dette får mig til at foreslå at I laver en 'stand' indenfor døren hvor i viser de nyheder der er i butikken. Jeg kommer ofte hen til jer og kunne godt tænke mig at vide om der er nye spændende varer. Mår man kommer dagligt ser man kun det man lige går efter - eller jeg gør i hvert fald.
Venlig hilsen
Birgit Ravn Søndergaard
Jægergårdsgade 76
Kommentér din oplevelse med eller besøg på SuperBrugsen Jægergårdsgade
Kommentarer (2)
Lene Melchiorsen 08. nov 2014 kl. 20:36
Vi handler næsten al vor mad i Brugsen i Jægergårdsgade, da udvalget af økolog er stort og priserne rigtige.
Men den sidste omorganisering af vin afd. som har betydet at vin placeres efter hvad en eller anden finder bedst ift. bestemte typer af kød eller mad er helt tåbelig og indikerer, at Brugsen har en forventning om at kunderne ikke har viden om vin.
Vi handler normalt vin i Brugsen en gang pr. uge, men de sidste uger har vi valgt vinafdeling fra, da vin er palceret helt ulogisk og ofte er umulig at orientere sig udfra almindelig viden om og interesse for vin.
En anden irriterende ting er, at varer fra Thise åbenbart leveres en gang ugenligt, hvilket typisk betyder at Skyr mm. er mere end en uge gammelt.
Når man dagligt spiser Skyr kan man faktisk godt smage forskel på om det er prodceret for 2 dage siden eller for 8 dage siden.
I dag lørdag den 8. november var der rigtig meget Skyr i butikken, både i små og store bøtter, men alle var de produceret enten den 30. eller den 31. oktober, beklager det gider jeg ikke købe, gamle mælkeprodiukter nej tak. det samme er ofte også tilfældet ved Thise Yogurt og mælk.
Det kan vores favorit Brugs godt gøre bedre, håber I tager det til jer og retter op, således økologiske mælkeprdukter kan være friske lige som de økologske grøntsager og kød.
Birgit Ravn Søndergaard 21. jul 2014 kl. 14:21
Jeg har bedt om at I forhandler cavi ART og just hjemkommet fra ferie finder jeg den på hylden. Super og tak.
Dette får mig til at foreslå at I laver en 'stand' indenfor døren hvor i viser de nyheder der er i butikken. Jeg kommer ofte hen til jer og kunne godt tænke mig at vide om der er nye spændende varer. Mår man kommer dagligt ser man kun det man lige går efter - eller jeg gør i hvert fald.
Venlig hilsen
Birgit Ravn Søndergaard
Jægergårdsgade 76
Kommentér din oplevelse med eller besøg på SuperBrugsen Jægergårdsgade