MIN KØBMAND Hvissinge

Åben
Egeskov 224 - Hvissinge
2600 Glostrup
Vis vejen
43 63 29 70
55.682662, 12.4118510000001
Åbningstider
 • mandag
  07.30 - 20.00
 • tirsdag
  07.30 - 20.00
 • onsdag
  07.30 - 20.00
 • torsdag
  07.30 - 20.00
 • fredag
  07.30 - 20.00
 • lørdag
  08.00 - 20.00
 • søndag
  08.00 - 20.00
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

05. jan 2017 kl. 4:40

JEG VIL ANBEFALE ALLE OPENHOURS KUNDER TIL AT TAGE FORBI " MIN KØBMAND HVISSINGE" FACEBOOK GRUPPE SOM VIL BEVISE AT ALT HVAD DER ER BLEVET SKREVET ER LØGN OG AT PERSONEN REN OG SKÆR KUN ER UDE PÅ AT ØDELÆGGE BUTIKKENS OMDØMME. PÅ FACEBOOK GRUPPEN KAN I SE ANMELDELSER FRA KUNDER DER KENDER BUTIKKEN. DER ER ALTID RENT OG DEJLIGT PERSONALE. DISSE NEGATIVE KOMMENTAR ER REN OG SKÆR FOR CHIKANE OG ØDELÆGGE BUTIKKENS OMDØMME. "Min købmand Hvissinge" der kan kunderne virkelig se de rigtige anderleder fra de forskellige daglige kunder som er der stort set hverdag.

20. sep 2015 kl. 7:29

Jeg er åbenbart ikke den eneste at der synes at den købmand er nået lort. Får virkelig dårlig omtale af beboerne i området men man er desværre låst da han er den eneste købmand, ville være skønt hvis der var nogle flere indkøbsmuligheder, så kunne det måske være at den købmand kunne stramme sig op.

06. aug 2015 kl. 11:22

Føj for fanden!!!

Den eneste butik i nærmeste kreds, og det udnytter de.
Har aldrig oplevet ringer service, endda ikke i udlandet!! Medarbejde der ikke er til at kommunikere med, da de ikke kan snakke noget dansk.

Min lille søster og hendes veninder (ca. 10-12 år) er op til flere gange blevet snydt med penge. De har flere gange oplevet, at de kræver flere penge for varerne end der er skiltet med.

Det svært at tyde priserne på varene fra deres "primitive" prisskilte. Der tit tilbud på en vare eks. Onsdag d 5/8, og når man ønsker varen til tilbudspris mener de at tilbuddet er sluttet og det ikke kan lade sig gøre.

Så sent som i dag har vi købt morgenmadsprodukter. Da vi kommer hjem og åbner posen lægger vi mørke til, at der er hår på maden og i maden!!!

Der sælges ofte for gamle vare!!!


DU KØBER BARE I MIN KØBMAND HVISSINGE, HVIS DU VIL DNYDES FOR PENGE OG FÅ FOR GAMMELT MAD MED HJEM!!!!

DET VÆRSTE LORT EVER!!!

08. apr 2015 kl. 5:49

Hvis i tør købe mad i min købmand tager jeg hatten af for at i tør, nu har jeg flere gang grebet ham i at sælge for gamle fiskefilet til min gamle Mormor så hverken kan se eller tage bussen til Center og handle ind så hun blev indlagt sidste gang med madforgiftning pga af for gamle mad. Det eneste at man skal købe dernede er øl, spiritus og tobak og det er også det at han lever af, møder mange som heller vil tage til Spar på Dannevangen for der frisk vare. Du er en lortekøbmad som går mere op i overvågning end dine kunder og butik

19. mar 2015 kl. 14:15

haha det sku sjovt at læse din kommentar mp da det slet ikke passer.
du bare en person med uden mening i livet der prøver at gøre det surt for andre.
jeg handler der dagligt og synes det en super god butik til okay priser og kvalitets vare
personalet er helt i top altid smilende hjælpsomme. så ved ikke lige hvilken butik du har været i siden
du har haft den oplevelse.

26. feb 2015 kl. 7:04

Det er godt nok den værste købmand at der nogensinde har været herude. Han handler med for gamle vare og han's grønsager er livsfarlige og han tager også røven på de gamle både med mad og penge, det han tjener mest på er alkohol, tobak og lotto.
Kender flere og flere der hellere vil gå til Spar på Dalevangsvej da både butik og vare bare er i orden og ikke det lort at han holder sig i han's såkaldte butik.
Gid folk gad at boykotte ham helt og aldeles, det er også han's skyld at vi ikke får andre forretninger i Hvissinge da han godt ved at med den service at han udviser kan han lige så godt lukke.
MØGDYR DER UDNYTTER FOLK DER BOR I HVISSINGE OG IKKE SELV KAN KOMME OP TIL BYEN nu tænker jeg på min egen Mormor og andre der af en eller anden grund heller ikke kan.

Lignende steder