Lokalbrugsen Nyker

Lukket
Nyker Hovedgade 28, Nyker
3700 Rønne
Vis vejen
56 96 30 15
55.139637, 14.7657051
Åbningstider
 • mandag
  08.00 - 19.00
 • tirsdag
  08.00 - 19.00
 • onsdag
  08.00 - 19.00
 • torsdag, Kr. Himmelfartsdag, 25. maj
  ikke kendt [1]
 • fredag
  08.00 - 19.00
 • lørdag
  08.00 - 19.00
 • søndag
  08.00 - 19.00
[1] tor, 25. maj, Ingen data for Kr. Himmelfartsdag. Ring til stedet...! (Sædvanlige åbningstider: 08.00-19.00)
Afvigelser
 • Kr. Himmelfartsdag, 25. maj
  Åbningstider skal udfyldes
 • 1. pinsedag, 04. jun
  Åbningstider skal udfyldes
 • 2. pinsedag, 05. jun
  Åbningstider skal udfyldes
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

19. apr kl. 16:31

til Brugsuddeleren ...til Bestyrelsen og bestyrelsesformanden/kvinden!!!
Hej...Jeg hjælper herude i østerlars i daglibrugsen i østerlars med at over leve og lige nu bl.a. med finde nogle fonde der kan hjælpe en butuii i udkantsdanmark at bestå..'jeg havde en skønn og meget givende samtale på en time med ham på kommunen der står for fondspuljen som er et tilbud vi borgere kan bruge.Ham der står for det i vor kommune som heldigvis var helt gratis til servicen er så flink og gav mig en times møde og hjælp mig få en profil gennem ham på puljen og gav mig en masse råd vi som lille brugs i østerlars ku bruge for at overleve. Og anbefalede selvflgegt at vi samarbejdede med jer i denne kamp..Han sagde at i jerws husomdelte briochure sku a stået og at vi i vores ku skrive noget om den asyge kynisme de store butikskæder bruger for at slå os små buikkter ihjæl og for at komme ind på markedet...
1. de presser og presswr kommunerne for at komme ind
2. de lægger aldrig dewres butikker hvor de mest trænger der er ofte ikke folk no.
4 de lægger butikkerne hvor der er meget trafik og tilgang af mange se på fakta og lidle i nexø og rønne.
de sætter alle priser såååå laaangt ned under alle andres i kommunerne og byerne de havner i så folk simpelthen IKKE KAN LADE VÆRE AT HANDLE HOS dem og så ved de af erfaring at folk erne kører langt for at spare 5 kr pr litter mælk og derfor - så er priserne langt under.
5 De har en regel der siger de i 3 år vil køre med underskud i de forskellige nye områder de vinder ind på fordi man så kan slå de andre butikker ihæl.
5. Fakta har tre år - de andre 2 eller 3 år ..
6. Når de 2 og de 3 år er gået så blir priserne de samme eller højere end de lokale Brugsforeninger hvis der var nogen der var heldige at overleve!!!
WOW::OG FÆØJ for den....-!

Skulle man - vi ikke fortælle alle vore to dagliBrugsens kunder at hvis de svigter os nu og tror de fremover kan købe billigt i netto, Fakta og Lidl og Rema 1000 så tro om igen fordi den holder ikke så længe!! Kun 2 eller 3 år..
'Så hvad er det der sker?
Er folk så naive at de tror de blir ved at vinde ved at køre fra Østerlars og nyker til Rema1000 og købe billigt ind??
Idag i vor verden handler det kun om penge og magt og hvis folk er så naive at de endnu ikke ved det så fortjener de måske at sku starte bilen op hver gang og de gamle have børn og børnebørn handle for dem fordi de troede på at rema1000, Fakta og Liddl blev ved at være billigere!!!!!*EN STOR FED ILLUSON..Vågn nu op!

Med venlig hilsen fra Birte Robins.
En trofast kunde til østerlars brugs og køer ingen andre steder!!og vi vil i sterlars meddele vore kunder via brochurer og store skilte om denne rene uhyggelige kynisme de her store kæder kører for at slå jer og os ihjæl!.Hold endeligt ud..kæmp videre med information til jeres kunder i byen Nyker!!!!

Lignende steder