Kiwi Grøfthøj

Åben
Grøndalsvej 5
8260 Viby J
Vis vejen
72 33 21 01
56.122147, 10.143114
Åbningstider
 • mandag
  08.00 - 22.00
 • tirsdag
  08.00 - 22.00
 • onsdag
  08.00 - 22.00
 • torsdag
  08.00 - 22.00
 • fredag
  08.00 - 22.00
 • lørdag
  08.00 - 22.00
 • søndag
  08.00 - 22.00
Oversigt på kort
Har du fundet noget forkert?

11. aug 2016 kl. 6:49

hej kiwi, jeg købte lidt ind i går (10. august 2016) og fandt nogle desserter fra Polen i en boks nede i mejeriområdet. Jeg kiggede på dem, men varedeklarationen stod kun på polsk og det er så vidt jeg ved ikke tilladt at skrive varedeklarationer på andet end dansk eller et sprog, der ligger tæt op af dansk. Det gør polsk ikke. Det kan godt være at I ikke er et dansk firma, men I skal alligevel overholde dansk lovgivning, når butikken ligger på dansk grund

07. okt 2015 kl. 11:42

Hej kiwi, jeg kommer ret tit i jeres butik, for at købe en enkelt ting eller to, noglegange handler jeg for min mor eller sammen med min mor, oplever jeg ret tit at det er samme ekspedient der sidder ved kassen og han/hun(jeg vil ikke udstille noget) virker altid som om at det er verdens kedeligste job og han personen heller vil sidde der hjemme gemt væk bag skærmen. Der bliver ikke vist nogen arrangement og man får et: ha en god dag(sagt med en trist og lidt sur stemme) det virker som om at personen bliver tvunget til at arbejde, ikke at han/hun gør, men attituden virker sådan.
Jeg bliver ihvertfald rigtig træt i hovedet og næsten sur over at man kan finde på at være sådan over for kunderne og overfor sin arbejdsplads

23. aug 2015 kl. 15:39

Hej Kiwi

Til trods for at det klart ville være lettest for mig at handle i Kiwi, må jeg desværre tilstå, at jeg yderst sjældent gør det.
Jeg er gået forgæves et utal af gange, hvor helt almindelige dagligvarer har været udsolgte. Det er lidt trist at gå forgæves gang på gang, og kun finde tomme hylder.
Til gengæld får jeg lidt ekstra motion af en travetur til Viby Torv eller Mega Syd, men det er da lidt ærgerligt, når man nu har en indkøbsmulighed tæt på.
Jeg håber, at I vil fylde op på hylderne.

MVH. Mette

14. maj 2015 kl. 18:00

Er en tro kunde i kiwi grøfthøj. Men har den seneste tid ja faktisk siden før påske,bemærket at der er en konstant mangel på div varer. Om det så er indkøb af brød,aftensmad ,eller avis tilbud. Om det fordi man skal til at være som den tidligere ejer som også tænkte at det kan man tillade sig da det den eneste butik herude. Husk der kører stadig en bus. Håber i tager det til efterretning og fylder op, burde ik være svært da i kan få vare mange gange ugl .

27. aug 2013 kl. 19:02

Hej til Kiwi.
Jeg er så glad for at vi her i Grøfthøjparken har fået en dejlig forretning.Men noget der iriterre mig konstant er: når jeg finder en fødevare som jeg er glad for at bruge også til mine dyr,har i det ikke ret længe og så skal jeg til at finde et alternativ.Jeg er især træt af at når jeg endelig har fundet noget foder til min hund (hun er meget kræsen )såsom de små pølser og de lange tyggestænger med oksekød til 12,95 kr.ikke findes på hylden,hvad gør jeg så,der ingen anden produkt istedet for.
Jeg kan fortælle at jeg køber rigtig meget dyrefoder til min hund og kat.De lange oksekødsstænger eller kyllingestænger til kat har i heller ikke mere.Jeg kan ikke forstå at det ikke er et fast sortiment,for der bor mange dyr herude.Jeg kan i dagligdagen ikke rende i petwold for jeg har en mindre lammelse i mit ben. det er derfor jeg er glad for min nærbutik,det kan jeg lige holde til.I havde også en vanilje mouse til bagværk,men har dem nu kun i Choko mouse.De er gode i bagværk,kunne vi ikke få dem igen ?
Men alt i alt er jeg glad for min nærbutik og personalet er utrolig hjælpsomme og rare.
Mvh.Gitte Lykkeland
Grøfthøjparken 164 6
8260 Viby J

Lignende steder